Rissès nout péï : Lo sèl

Aprè sa, DUSSAC la fé son lisine do sèl, La ba, Sin Lé. La fini par nome lo landroi « La Pointe au Sel ». Avan sa, tèr la té i appèl « la pointe des Bretons ». Dann tan la, sa té in produi importan, parse ké navé poin frigidèr et do sèl té i ansèrve bonpé pou conserve la viann ek poisson. Dann tan lambargo, pandan la guère 39-45, La Rénion té produi 250 tonnes do sèl par an ! Mé dèk la porte la rouvèr, la prodiksion péï la pa tienbo. Zamé nou la pi niabou fé in tèl prodiksion. Na ankor (…)

Un message, un commentaire ?

modération a priori

Ce forum est modéré a priori : votre contribution n’apparaîtra qu’après avoir été validée par les responsables.

Qui êtes-vous ?
Votre message

Pour créer des paragraphes, laissez simplement des lignes vides.